lauantai 27. elokuuta 2016

Sheldan Nidlen webinaarista "Beyond Abundance"

Pääkohtia Sheldan Nidlen webinaarista "Beyond Abundance" 28. helmikuuta, 2016.

Koonnut (ilmeisesti?) Manuel Pineda

Amerikan yhdistyneiden osavaltioiden tilapäinen presidentti on kenraali Joseph Dunford.

Kaikki sosiaaliturvan varassa elävät saavat 2500 dollaria (n. 2300 euroa) kuussa viimeistään kuukauden päästä NESARA:n julkistamisen jälkeen.

Kaikki toimeentuloista otetut verot, sakot ja erilaiset veronkaltaiset maksut palautetaan viimeistään 3 kuukauden päästä NESARA:sta.

Terveydenhuolto, koulutus ja oikeutemme toteuttaa unelmiamme ovat hallitusten vastuulla.
Kaikki (yksityisten) PP-rahastojen edunsaajat saavat aluksi säätiölleen 25 miljoonaa dollaria saatuaan kirjeen kuriirin, armeijan tai Valokuriirin (AI - tekoäly?) tuomana. Allekirjoitus aktivoi vaitiolosopimuksen ja säätiön.

Edellisen jälkeen edunsaajien on sovittava puhelimitse pankkiin n. 45 minuuttia kestävä tapaaminen, jonka aikana tehdään tarvittavat paperit.

Viimeistään kuukauden päästä NESARA:sta avautuu uusi PP-rahasto, johon voi ottaa osaa. Uusia tällaisia rahastoja avataan niin kauan, että meistä kaikista tulee miljonäärejä.

Säätiöön on muistettava jättää jonkin verran rahaa, että se pysyy avoinna seuraavaakin sinne tehtävää rahasiirtoa (suuruus auki) varten.

Vaurausrahastot rahoittavat saatavilla olevia humanitaarisia ohjelmia ehdotuksena maailmamme parantamiseksi.

Saint Germainin rahaston arvo on 400 kvadriljoonaa (18 nollaa), samoin kuin Quan Yininkin, yhteensä siis 800 kvadriljoonaa. Niiden avulla on tarkoitus rahoittaa kohtuullisia asumuksia, puhdasta vettä, viemäröintejä ja infrastruktuuria kaikkialle maapallolle.

Vuoden sisällä 3D-tulostimet, tietokoneet, robotit jne. tekevät tämän mahdolliseksi.
Maa-äidin kehittämiseksi ja kaunistamiseksi löytyy lukuisia projekteja.

Yhdysvalloissa järjestetään vaalit kolmen kuukauden sisään tasavallan tilapäisen hallituksen syrjäytettyä Yhdysvaltain nykyisen korporaatiohallituksen. [Sama koskee kaikkia muitakin valtioita. toim. huom.]

1-2 kuukautta NESARA:n julkistamisesta paljastetaan merkittäviä asioita liittyen Maapallon historiaan ja elämään muualla avaruudessa - "The Disclosure".

Pankit sulkevat ovensa 3-7 arkipäivän ajaksi täyttääkseen jatkossa Basel 3 ja 4 -vaatimukset.

Rahastot kaikissa pankeissa Revalvaatiota (RV) ja rahajärjestelmän uudelleenkäynnistystä (GCR) varten ovat valmiina odottamassa sopivaa hetkeä.

Kodit, toimistot, kulkuneuvot jne. toimivat jatkossa rajattoman, kosmisen nollapiste-sähköenergian avulla.

Radioniset laitteet ja yrtit korvaavat monet nykyisistä sairaudenhoitomenetelmistä.

6-8 kuukautta Ensimmäisen Kontaktin jälkeen tulevat toisen aallon teknologiat, joihin sisältyvät mm. antigravitaatiota käyttävät autot, jotka pystyvät teleporttaukseen.

Replikaattorit, kehon mukaan muovautuvat vuoteet, multimediaholokannet ja sädetysalukset, joilla pääsee 7 minuutissa mille tahansa tähdelle tai mihin tahansa galaksiin, seuraavat näitä.

12-14 kuukautta Kontaktin jälkeen vietämme 3 vuorokautta Valokammioissa ja 7-10 päivää harjoituksissa. Tämän jälkeen kykenemme luomaan turvallisesti ajatuksillamme tullaksemme fyysisiksi, galaktisiksi enkeleiksi, joilla on paljon annettavaa.

newdimension2012.blogspot.fi/2016/03/beyond-abundance-notes-from-sheldan.html
operationdisclosure.blogspot.fi/2016/07/the-countdown-clock-is-set-cnn-holds.html

Suomentanut Petri Hartoma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.