perjantai 26. elokuuta 2016

NESARA-uutisia 8.7.2016

NESARA-uutisia 8.7.2016 aiheista:

Maailmanlaajuinen rahajärjestelmän uudelleenkäynnistys (tai uudistus) GCR
Maailmanlaajuinen revalvaatio (RV)


1. Tiistaina, 21. kesäkuuta Kiina julkisti kultakantaan sidotun valuuttansa Yuanin. Kiina on jo kieltäytynyt hyväksymästä Yhdysvaltain dollareita maailmanlaajuisessa kaupassa, minkä tarkoituksena oli johtaa Yhdysvaltain keskuspankin FED:in lakkauttamiseen. (Toisin kuin FED:in nimestä, Federal Reserve System, voisi päätellä, FED ei ole Yhdysvaltojen omistuksessa eikä omista rahareservejä vaan se on yksityisten pankkien omistama yhtiö, joka lainaa Yhdysvalloille liki kaiken maassa käytetyn valuutan korkoja vastaan; toim. huom.) Tästä lähtien Yuan määrittelisi kullan hinnan ja korvaisi Lontoon kultapörssin.

2. 24. kesäkuuta Yhdysvaltain edustajainhuoneen puheenjohtaja Paul Ryan julkisti suunnitelman verouudistuksesta, joka näyttäisi olevan linjassa NESARA-lain kanssa (joka on uuden Amerikan tasavallan perustana). Republikaanit paljastivat viimeisenkin ohjelmakohdan uudistuksesta "A Better Way - a pro-growth blueprint for a simpler, fairer tax code" (Etevämpi suunta -kasvua edistävä suunnitelma yksinkertaisemmasta ja reilummasta verotuksesta). Amerikkalaisten olisi mahdollista tehdä veroilmoituksensa yhtä helpolle lomakkeelle kuin mitä tavallinen postikortti on. (milloin Suomessa? toim. huom.) Suunnitelmassa verovirasto järjesteltäisiin uusiksi niin, että se palvelisi veronmaksajia eikä hallitusta.

11. Yli 203 valtiota kiirehti lopulliseen sopimukseen lauantaina, 25. kesäkuuta. Kaikki jäljellä olevat tai erääntyvät itsenäisten valtioiden velat olisi järjestelty tuon päivän aikana. Samoin olisivat vihdoin näkyvillä eri valuuttojen uudet, lopulliset vaihtokurssit.

13. BRICS-ryhmä (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) otti maailmanlaajuisen revalvaation (RV) hoitoonsa ja lähti käynnistämään sitä, mutta taaskin (GCR) rahajärjestelmä jäi käynnistymättä uudelleen.

14. Ilmeisesti sunnuntaina, 26. kesäkuuta yhdysvaltalainen Farmer's Group (maanviljelijöiden koalitio) sai luvan valuutanvaihtoon. (Tämä on ryhmä, joka voitti tapauksensa kauan sitten Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa, mikä johti NESARA-lain ja uuden Amerikan tasavallan syntyyn). Koalitioon kuuluvien vaitiolovelvollisuussopimukset estävät tämän asian varmistamisen.

15. Irak vapautui virallisesti ISIS:in otteesta Fallujahin miehityksen päättyessä. Valtamedia taisi unohtaa tämän kaikilta Brexit-pelotteluiltaan?

16. Maanantaina, kesäkuun 27. päivänä uuden, digitaalisen. läpinäkyvän ja kullalla taatun maailmanlaajuisen rahajärjestelmän oli tarkoitus aloittaa. Taaskaan, näin ei tapahtunut.

20. Viikolla ennen 4. heinäkuuta Kiinan hallitus oli yhteydessä Aasian muihin maihin sekä G20-ryhmän päättäviin tahoihin informoiden, että he odottavat Valkoisen lohikäärmeen seuran pääsevän sopimukseen Rothschildin ryhmän kanssa. Samalla viikolla ryhmä, joka väitti edustavansa 172 itsenäistä valtiota, julkisti myös tukensa tälle uudelle, kaikenkattavalle talousjärjestelmälle.

21. Molemmat, uuden kultastandardin aloitus ja maailmanlaajuisen rahajärjestelmän uudelleenkäynnistys tapahtuivat lopulta vihdoinkin heinäkuun 4. päivä, 2016! Samana päivänä kultaharkkojen kansainvälinen kaupankäynti oli tauolla 7 tunnin ajan. Tauko tarvittiin uuden rahajärjestelmän kalibroimiseksi sen aloittaessa.

23. Tapaaminen Rothchildien ja Kiinan vanhimpien Valkoisen lohikäärmeen seuran välillä oli 5. heinäkuuta, ja keskustelunaiheena oli "kuinka pystyttää talousjärjestelmä, joka on hyväksi sekä ihmiskunnalle että luonnolle, ja joka perustuisi kyvykkyyteen, demokratiaan ja läpinäkyvään tulevaisuuden suunnitteluun lajillemme ja planeetallemme".

24. Heinäkuun 5. päivä Khasaarimafian (RKM) Rothschildit ja muut pääsuvut kuten Borgiat, Medicit, Del Bancot (Warburg), Rockefellerit (ml. Clintonit) sekä Bushit (Pecce) saivat aikaa 10. heinäkuuta asti neuvotellakseen rauhansopimuksen ja vapauttaakseen rahastot. Tuon ajankohdan jälkeen Khasaarimafialla ei ole enää mitään asiaa uuden talousjärjestelmän pystytykseen, ja heidät julistetaan täysboikottiin, mikä ajaisi heidät vararikkoon.

25. Kiinan vanhimmat ovat tarjonneet 10. heinäkuuta lähtien palkkionmetsästäjille 100 miljoonan edestä kultaa jokaisesta sellaisesta pidätetystä Khasaarimafian jäsenestä, joka on viivyttänyt globaalin rahauudistuksen (GCR) aloitusta.

26. Rothschildien Khasaarimafian (RKM) aika on ohi. Heitä jahdataan monelta suunnalta eikä piilopaikkoja ole enää jäljellä heille tai heidän sukulaisilleen.

27. Saksa on päässyt sopimukseen Kiinan vanhimpien kanssa. Euroopan maista myös Italia on jo EU-kriisin partaalla. Pääministeri Matteo Renzi lupasi pankeille 150 miljardin suuruisen tukipaketin, josta ilmeisesti joutuu Saksan painostuksen takia perääntymään. CIA:n Euroopan-lähteiden mukaan tämä saattaa johtaa Italian palaamiseen liiraan ja Renzin eroon.

29. Paineen alaisena, 5. heinäkuuta Kansainvälinen järjestelypankki (BIS) antoi vihdoin suostumuksensa maailmanlaajuiselle rahajärjestelmän uudelleenkäynnistykselle (GCR - Global Currency Reset). Samana päivänä myös Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) antoi Yhdysvaltain keskuspankille (FED) luvan vapauttaa odotustilassa olleet suurrahastot. (Näistä rahastoista maksetaan mm. NESARA:n vaurausohjelmiin sijoittaneille, suom. huom.)

***

Tiedustelun tilanneraportti - RV 7.7.2016
  • Donald Trump on lupautunut jo luopumaan presidentinvaalikampanjasta ennen vaaleja;
  • Obaman virallinen eroilmoitus on jo nauhoitettu odottaen lähetystä minä hetkenä tahansa;
  • Yhdysvaltain kenraali Joseph Dunford vastaa täysin Amerikan tasavallan johdosta, ja tasavallan rahoitus on 100%:sesti kultakannassa ml. valtionvelkakirjat;
  • Dunford on myös Yhdysvaltain armeijan ja valtiovarainministeriön johdossa, joista jälkimmäinen otti haltuunsa FED:in pitäen jonkin aikaa yllä julkisuudessa lainakorkoteatteria yleisön ja markkinoiden pitämiseksi rauhallisina;
  • planeetan jokainen asukas joutuu yhä odottamaan, että USA Inc. -korporaation näyttelijät luopuvat vallastaan rauhanomaisesti, jotta koko maailma voisi hengittää vapaasti tästä hamaan ikuisuuteen. Kaikki tai ei mitään, on Kiinan vanhimpien vaatimus;
  • Aasian kehityspankki (AIIB), Kiinan keskuspankki ja Kiinan vanhimmat tekevät parhaillaan historiallisia infrastruktuurin rahoitussopimuksia kaikkien maapallon kelvollisten valtioiden kanssa odotellessamme USA Inc. -korporaation antautumista;
  • Pariisin ilmastosopimus (jota julkisuudelta piilossa käsitellään myös itsenäisten valtioiden kultasopimuksena) on toteutettu ja maailman kaikki valtiot ovat päässeet yksimielisyyteen uuden, läpinäkyvän kultakantaisen rahajärjestelmän aloittamisesta 1. heinäkuuta, 2016;
  • Landa China Global -säätiö sai rahoituksensa eilen ja pääsee aloittamaan varainjaon projekteilleen heti, kun valuuttojen lunastamiseen tarkoitetut kansalliset 800-alkuiset puhelinnumerot on julkaistu;
  • useat lähteet ovat vakuuttuneita siitä, että RV/GCR alkaa 7. heinäkuuta, 2016;
  • maailmanlaajuista GCR/RV-julkistusta odotellaan tapahtuvaksi viikonloppuna.
Lähteitä:
inteldinarchronicles.blogspot.fi/2016/07/new-republic-via-gcr-events-of-last-16.html
better.gop
kauilapele.wordpress.com/2016/07/07/benjamin-fulford-7-5-16-khazarian-mafia-defeat-certain-as-rebellion-spreads-in-the-eu-the-us-and-elsewhere-2
inteldinarchronicles.blogspot.fi/2016/07/rv-sitrep-120000-est-thursday-772016-5.html
www.youtube.com/watch?v=exV3voUNzkg
newsununity.com/2016/07/08/archangel-michael-it-is-now-time-for-the-final-seal-to-be-opened/
newsununity.com/2016/07/08/mike-quinsey-7082016/

Koonnut, lyhentänyt ja suomentanut Petri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.