perjantai 26. elokuuta 2016

Maailmanlaajuinen uudelleenkäynnistys välittömästi


Monien vuosien ajan on organisoitu valtaisaa suunnitelmaa, joka laukaisisi merkittävän, myönteisen muutoksen tällä planeetalla. Kyseessä on reilun, laillisen oikeudenmukaisuuden toteuttaminen, jotta planeetan väestön ja ekosysteemien hyväksikäyttö saadaan loppumaan. Tiedämme tästä asiasta etukäteen, koska sisäpiiriin kuuluvat ovat paljastaneet tietojansa, jotta voisimme varautua tulevaan. Alla joitain avainasioita koskien suunnitelmaa ja sitä, mitä jokainen voi tehdä avuksi.

Mitä muutoksesta on tiedettävä:
  1. Monet vaaleilla valitut viranomaiset, yritysten johtajat, suurpankkien pankkiirit jne. ovat suorittaneet äärimmäisiä rikoksia ihmiskuntaa kohtaan varastamalla suunnattomia rahamääriä, korruptoimalla yhteiskuntarakenteita, tiedotusvälineitä, talousjärjestelmää jne.
  2. Vastarintaliike on järjestäytynyt, ja planeetan vapauttamiseksi sisäpiiriin kuuluvat virastot pidättävät em. tahot laillisesti antaen heille mahdollisuudet reiluihin oikeudenkäynteihin.
  3.  Tiedotusvälineet julkaisevat selkeät todisteet kaikesta, mitä oikeasti on tapahtumassa.
  4.  Rahajärjestelmä sulkeutuu arviolta 3 - 15 päivän ajaksi. Kenenkään rahat eivät katoa pankkitileiltä mihinkään. Tilalle tulee uusi, reilu rahajärjestelmä, joka takaa vaurauden kaikille. Nykyinen, poistuva järjestelmä perustui näennäisiin velkoihin, joilla ei ollut mitään yhteyttä todellisiin arvoihin. Sen avulla pieni joukko ihmisiä pystyi varastamaan ja manipuloimaan rahaa maailmanlaajuisesti. Edellisen takia kaikki pankkivelat mitätöidään. Rehellisiä velkoja yritysten ja/tai yksilöiden välillä on yhä kunnioitettava. Uusi järjestelmä perustuu todelliseen arvoon, (eritoten kullan) jotta reilu kaupankäynti toteutuu. Huimat määrät varastettua varallisuutta jaetaan uusiksi planeetan kaikkien ihmisten kesken.
Mitä voi tehdä auttaakseen:
  1. Muutos on rauhanomainen. Siitä huolimatta katkoksia voi olla kuljetusliikenteessä, energianjakelussa ja elintarvikkeiden saannissa. On varmistettava, että ruokaa ja muita välttämättömiä tarvikkeita on saatavilla 3 - 15 päivän ajaksi.
  2. On pysyttävä tyynenä. Tämä ei ole hätätila eikä vallankaappaus. Ketään ei sorreta. Verikostoja ei sallita. Kaiken on oltava oikeudenmukaista.
  3. Pysy ajan tasalla. Ota yhteyttä, keskustele, kuuntele tiedotteita, perehdy itse asioihin.
  4. Kaikki ristiriidat välillämme on luotu keinotekoisesti "hajoita ja hallitse" -menetelmällä. Tarkoituksenamme on elää rauhassa keskenämme veljinä ja siskoina.
  5. Jos pystyt, huolehdi, että kaikista pidetään huolta, ja että kaikilla on välttämättömät perustarvikkeet.
***

Uudelleenkäynnistyksen tarkka ajankohta ei ole ennustettavissa, mutta suunnitelma etenee hyvin.

Jatkossa elämme rauhassa nykyistä vauraampina ja vapaampina.

Aiemmin salatut ratkaisut julkistetaan maapallon laajuisesti ja massiiviset, oikeasti humanitääriset ja ekologiset hankkeet polkaistaan käyntiin.

Vapautuminen nyt

Cobran tekstistä suomentanut Petri Hartoma

Cobran blogi : 2012portal.blogspot.fi
Www-sivut "Prepare For Change" : prepareforchange.net
Untwine : recreatingbalance1.blogspot.com

Muita paikkoja, joista englanniksi ajankohtaista, syvempää ja tarkempaa tietoa:
operationdisclosure.blogspot.fi
www.veritasgalacticsweden.net
www.theeventchronicle.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.