lauantai 8. kesäkuuta 2013

Mikä on Projekti 13 (Project XIII)? Osa 4/5

Tälläkö sitten kuitataan velat?


Siihen nähden kuinka paljon jokainen pankki tai rahoituslaitos on tienannut jokaisesta "lainasta" ennen yhtäkään sen lyhennystä joko myymällä eteenpäin tai käyttämällä vakuutena sekä lainahakemusta, velkakirjaa että "lainasopimusta", ei "lainan" ottajan tulisi maksaa mitään lyhennyksiä vaan päinvastoin! Ja kun vielä ottaa huomioon kuinka monta huijausta, sopimusrikkomusta tai silkkaa petosta moiseen "lainan" antoon tarvitaan, ei ole mitään syytä maksaa (= luovuttaa omaa energiaan) pankille tukemaan moisen toiminnan jatkumista.

Mikään pankki tai rahoituslaitos ei pysty esittämään minkäänlaista todistetta siitä, että "lainattu" raha olisi ollut olemassa missään muodossa ennen sen "lainaamista". Siihen riittäisi tiliote, jossa olisi kolme viimeisintä tilisiirtoa rahan alkuperän selvittämiseksi. Sellaista ei löydy, ei koskaan. Raha on luotu siis vain naputtelemalla numeroita tietokoneelle, asiakkaan tilille. Pankki ei ole riskeerannut mitään muuta kuin sen, että se voisi jäädä kiinni näistä petoksistaan. Mutta entä sitten? Kuka sitä edes syyttäisi, kun "oikeusjärjestelmä" on automaattisesti pankin puolella?

Myöskään "lainan" ottajan allekirjoittamaa "lainasopimusta" ei löydy, mikä mitätöi sopimuksen sekin. Lainasopimus taas on myyty eteenpäin, rahoitusmarkkinoille – tai sitä on käytetty vakuutena pankin ottamalle lainalle. Luovutettu siis kolmannelle osapuolelle, joka on yritysten välisessä kaupankäynnissä rikkomus, luultavasti vielä törkeä sellainen.

Finanssivalvonnan ohjeiden mukaan rahoituksesta pitäisi aina löytyä myös tieto rahan alkuperän lisäksi rahoittajan oikeudesta siihen. Ja kuten arvata saattaa, sellaistakaan pankilta tai rahoituslaitokselta ei voi löytyä, kun "lainattavaa" rahaa ei yksinkertaisesti ole ollut olemassa ennen sen "lainaamista". Mistä ihmeestä olemme keksineet kuvitella, että pankeilla olisi rahaa, mitä lainata? Siitäkö, että niillä on talletuksia?

Tässä on ymmärrettävä myös se, että pankki ei tee koskaan lainasopimusta yksityishenkilön kanssa. Se ISOILLA kirjaimilla kirjoittamasi nimesi sopimuksessa on fiktiivinen, juridinen persoona, yritys, joka on luotu tietämättäsi syntymätodistuksesi perusteella. Ja sillä "persoonalla" on sinulta salattu tili, jota pankki veloittaa "lainan" annon yhteydessä. Allekirjoituksesi on tämän fiktiivisen persoonan EDUSTAJAN allekirjoitus. Sinä edustat tätä yritystä, jonka nimi on SINUN nimesi kirjoitettuna ISOILLA kirjaimilla. Isoilla kirjaimilla ei ole mitään tekemistä automaattisen tekstin tulkinnan kanssa, kuten lainapapereissa yleensä lukee. Huijausta sekin siis.

"Lainan" annon yhteydessä pankki tai rahoituslaitos myös salaa tarkoituksella asioita, jotka liittyvät oleellisesti lainasopimukseen. Et siis tiedä heidän ansiostaan sitä, että olet jo itse rahoittanut kokonaan "lainasi" etkä sitä, että pankki on hyötynyt jo moninkertaisesti sinulta salatun tilisi avulla. Sopimusten tulisi sisältää kaikki oleelliset asiat, kuten edellämainitut, muuten ne ovat mitättömiä.

Kaikki yllä luetellut asiat yksinäänkin mitätöisivät pankin tai rahoituslaitoksen kanssa tehdyn lainasopimuksen. Siitä huolimatta vaatimusten esittäminen pankille perinteisillä menetelmillä ei todennäköisesti saisi aikaan mitään vaikutusta lainan mahdolliseen perimiseen tai ulosottoon. Siksi OPPT:n avulla luotiin Kohtelias huomautus (eng. Courtesy Notice), jonka avulla lähestytään pankissa toimivia yksityishenkilöitä ja tuodaan heidän tietoonsa se, että he toimivat lakkautetun yrityksen nimissä. Silloin heillä ei ole yrityksen aiemmin tarjoamaa "turvaverkkoa", vaan kukin heistä, myös heidän esimiehensä, ovat henkilöhtaisessa vastuussa tekemisestään. Ja se tekeminen on "pankkien" henkilökunnan osalta mitätöityneiden velkojen perimistä aiheettomasti. Tämän lisäksi OPPT rekisteröi Kansainväliseen kaupparekisteriin myös sen, että kaikki ihmiset ovat velattomia. Tätäkään rekisteröintiä ei ole kiistetty, joten siihen voi viitata lainvoimaisesti.

Oikeusjärjestelmän asema


Valitettavasti vain vielä nykyinen "oikeusjärjestelmä", joka on osa lakkautettua yksityistä orjuutusjärjestelmää, haluaa yhä tukea pankkien vähintäänkin kyseenalaisia toimia. Siksi mitään asiaa ei kannata päästää "oikeuteen" asti, ellei todella tiedä, kuinka siellä on meneteltävä. Periaatteessa "oikeus" yrittää saada sinut taas edustamaan tuota aiemmin mainittua fiktiivistä juridista persoonaa allekirjoituksesi avulla. Ja siihen se pyrkii käyttämällä monenlaista pakotusta, pelottelua ja harhaanjohtamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.