perjantai 31. toukokuuta 2013

Hälytys: The One People's Public Trust

lakkauttanut merkittävimmät korporaatiot, mukaanlukien pankit

4. helmikuuta, 2013 – The One People's Public Trust antaa hälytyksen planeetan jokaiselle miehelle, naiselle ja lapselle siitä, että pankit ja korporaatiot, jotka ovat toimineet kansojen hallitusten valepuvussa, on lakkautettu niiden omasta vapaasta tahdosta. Näiden korporaatioiden omistusoikeus, omistajat ja oikeudet sekä kaikki varat on asianmukaisesti turvattu ja talletettu säätiöön, joka kuuluu yhtäläisesti kaikille tämän planeetan ihmisille.

Useampi tutkimus löysi todisteita siitä, että orjuutusjärjestelmän toimeksiantajat, asiamiehet ja edunsaajat ovat täysin tietoisesti ja järjestelmällisesti johtaneet harhaan, petkuttaneet, varastaneet ja takavarikoineet tämän planeetan ihmisten arvoa näiden tietämättä ja ilman heidän tahtoaan ja suostumustaan. Tästä orjuutusjärjestelmästä saadun tiedon perusteella The Public Trust lain ja oikeuden mukaisesti rekisteröi asianmukaisesti lakkautukset, tuomiot ja korvausvaatimukset näitä korporaatioita vastaan niiden vahinkojen takia, joita ne olivat aiheuttaneet tällä planeetalla oleville ihmisille.

Tämä toimenpide on seurausta monta vuotta kestäneistä tutkimuksista. Planeetan ihmisillä, jokaisessa maassa, saattaa olla taloudellisia intressejä näiden lakkautettujen korporaatioiden ja pankkien aiempien toimeksiantajien, asiamiesten ja edunsaajien varoja kohtaan. Asiasta kiinnostuneita rohkaistaan tutkimaan asiaa omin avuin. Ks. www.i-uv.com

The Public Trust lausuu sen mikä on: että jokaiselle miehelle, naiselle ja lapselle on taattu erottamattomat arvo ja oikeudet, Luojan heihin tallentamina, olematta minkään keinotekoisen vallan, kuvitteellisen korporaation tai jonkun toisen intressiryhmän alainen tietämättä nimenomaan siitä, omasta vapaasta tahdostaan ja suostumuksestaan, josta on sopimus, tai siitä on vastaava yhteisymmärrys. The Public Trust on ilmaissut sen, mikä on jo olemassa.

Ihmiset ovat jo päättäneet ja vaatineet, että julkisten pankkijärjestelmien, kansallisten hallitusten, ja niitä tukevan oikeusjärjestelmän, on oltava täysin läpinäkyviä, tilivelvolllisia ja vastuullisia. The Public Trust on vahvistanut kaikkien asianomaisten arvon, sillä kaikki ihmiset on luotu tasa-arvoisiksi.

One People's Public Trust (OPPT), The Public Trust, The One People's Public Trust, People's Public Trust 1776 jne. on asianmukaisesti vahvistettu lain määräysten mukaisesti, mukaanlukien Universaalin lain määräykset, ja sen viemisestä lakimääräyksiin on ilmoitettu kansainvälisten lakien määräysten mukaisesti julkiselle maistraatille.

***

Kansainvälinen kaupparekisteri UCC (Uniform Commercial Code) on kaiken kaupankäynnin perusta, ja sitä kautta myös hyvin suuren osan lakijärjestelmistä. Tämä johtuu siitä, että lähes kaikki lait liittyvät joko kaupankäyntiin tai omistamiseen. Esimerkiksi talon tai auton ulosotto tapahtuu UCC:ssa määritellyn prosessin mukaisesti.

One People's Public Trustin (OPPT) edunvalvojat tutkivat parin vuoden ajan järjestelmän toimintaa löytäen siitä monenlaista korruptiota, väärinkäytöksiä ja laittomuuksia. Heistä Heather Ann Tucci-Jarraf, entinen juristi, järjesti oman kotinsa ulosottoon voidakseen seurata järjestelmän oikeudellisia prosesseja. Samalla kävi selväksi se, että oikeusjärjestelmä tukikin yksityistä, korporaatioiden omistamaa ja määrittelemää järjestelmää.

Yksityisen oikeusjärjestelmän teki mahdolliseksi se, että korporaatiot olivat soluttautuneet valtioiden hallitusten ja kaikkien julkisten hallintoelimien tilalle. Näin ne kuitenkin syyllistyivät maanpetokseen ylläpitäessään orjuutusjärjestelmää ihmisten tietämättä tai kysymättä suostumusta moiseen. Säätiön edunvalvojat, Caleb Skinner ja Randall Hollis, Heatherin lisäksi, päättivät löytää keinot järjestelmän kautta vapauttaakseen ihmiset orjuudesta. Raportti tehdystä tutkimuksesta löytyy säätiön sivuilta nimellä "Paradigm Shift Report".

OPPT:n edunvalvojat kokeilivat erilaisia rekisteröintejä UCC:hen, kunnes löysivät ne, joiden avulla järjestelmä voitiin kääntää itseään vastaan. Ennen rekisteröintejä planeetan ihmiset oli asetettu valtioiden nimiin naamioituneiden korporaatioiden alaisiksi. Säätiön tekemät rekisteröinnit muuttivat tämän niin, että ihmiset ovatkin vain ja ainoastaan luojansa alaisia. Mikään korporaatio tai ihmisen luoma keinotekoinen järjestelmä ei voisi enää asettua tähän väliin. Tämä uusi järjestely pitäisi pystyä kiistämään, mutta mikään korporaatio ei ole sitä tehnyt eikä tee. Kiistäminen tarkoittaisi samaa kuin sen myöntäminen, että korporaatiot ovat ylläpitäneet ihmisten orjuutusjärjestelmää vailla näiden suostumusta.

Säätiö loi siis järjestelmään tilan jokaista ihmistä varten, tilan jossa meillä jokaisella on täysi oikeus siihen arvoon, mikä meillä on syntyessämme. Arvoon, jonka järjestelmä riistää lapsuutemme aikana. Tutkimusten aikana tehtiin laskelmia, joiden mukaan tämän arvon rahallinen vastine on 3 − 8 miljardin euron paikkeilla. Siinä ovat mukana kunkin ihmisen omaan rahastoon kertynyt varallisuus ja vahingonkorvausvaatimukset korporaatioiden tekemistä vääryyksistä. Nykyisessä järjestelmässä tuolla arvolla ei ole vielä konkreettista vastinetta.

Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa?


Koska jokainen hallitukseksi, verottajaksi, poliisiksi tai joksikin muuksi viranomaiseksi naamioitunut korporaatio on lakkautettu, ovat niissä työskentelevätkin toimessaan yksityishenkilöitä. Samaa pätee myös pankkeihin. Muistutukset ja kehotukset maksamattomista liikennerikkomusten sakoista, asuntolainojen lyhennyksistä,  jne. mikään niistä ei tule enää viranomaisilta - tai toimivilta pankeilta. Ne tulevat yksityishenkilöiltä. Ja monenko kanssa olet sopinut mistään taloudellisesta sitoumuksesta? Tuskinpa yhdenkään.

Koska vain hyvin harva edes tietää tästä kaikenkattavasta muutoksesta, ei tässä vaiheessa jää juuri muuta mahdollisuutta kuin informoida ihmisiä asiasta. Kohteliaasti ja kärsivällisesti. Sitä varten on luotu Kohtelias huomautus (Courtesy Notice, CN). Niitä ei ole vielä suomennettu, mutta pian on. Sen tarkoituksena on saada olemattomien korporaatioiden nimissä tehdyt LAITTOMAT vaatimukset loppumaan.

Meneillään on prosessi, jossa luodaan hallintona olleen korporaation tilalle uudenlaista rakennetta. Sitä kutsutaan nimellä CVAC, Creation's Value Asset Center, Luomakunnan arvon säilyttävä keskus (parempia suomennoksia, kiitos!). Meistä jokainen on myös tällainen CVAC. Niiden avulla tämä meidän luontainen, meille palautettu arvomme, voidaan tuoda sellaiseen muotoon, jonka avulla voimme kompensoida saamiamme hyödykkeitä ja palveluja. Hankkia siis vaikkapa ruokaa – tai sähköä sähköpistokkeesta. Tämä siis sekä maan että yksilön tasolla.

***

OPPT:n ympärillä asioita tapahtuu niin nopeasti, että perässä pysyminen kaiken muun ohessa ei ole mitenkään helppoa. Näillä näkymin, kun säätiö on nyt saanut työnsä tehtyä, sekin lakkautetaan. Viimeisenä rekisteröintinä säätiö rekisteröi planeetan jokaisen ihmisen ikuiseksi osaksi universumia, sellaisena VAPAAKSI ja VELATTOMAKSI. Ja se on tehty kiistämättä, ja varmaankin myös eräänä viimeisistä kansainväliseen kaupparekisteriin UCC:hen tehdyistä vastaavista rekisteröinneistä. Kaikkien näiden seurauksena myös UCC muuttuu rekisteristä arkistoksi.

Tämä rekisteröinti kannattaa hakea joltain alla mainituilta sivustoilta, (tulostaa?) ja lukea ääneen - vaikkei sitä juurikaan ymmärtäisi. ;-) Tekstin energia on niin huimaava, varsinkin jos vielä allekirjoitat tulosteen, (ihan vain itseäsi varten!) että useampien ihmisten mittaukset magnetometreilla ovat lyöneet mittareiden viisarit asteikon yli! Magnetometri on laite, jolla voidaan mitata heikkojakin magneettikenttiä, lähinnä sähkölaitteista tai -johdoista.

***

Tämä on suurimpia askelia sille muutokselle, jota olemme visioineet ja jonka eteen olemme tehneet töitä kymmeniä, ehkäpä jo satoja (!!!) vuosia. Orjuutusjärjestelmä on tullut tiensä päähän ja sen toiminta lakkaa jokapäiväisessäkin elämässämme. Ei yhdellä rykäisyllä vaan kuin moottori, jonka polttoaine loppuu, mutta joka jatkaa silti vielä pyörimistään siihen kertyneen liikevoimansa turvin jonkin aikaa – pysähtyäkseen jossain vaiheessa kokonaan.

ME olemme se Muutos, jota olemme odottaneet!

I / Universal Value

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.